Storitve

Prvi pregled pri ustnem higieniku
Na prvem pregledu pogledam kakšno je stanje zob in ustne votline, Glede na videno priporočamo tehnike in vse potrebne pripomočke za ustno higieno. Zato da bo Vaša ustna higiena doma čim bolj učinkovita in kar se da najlažje izvedljiva.

Odstranjevanje zobnih zabarvanj
Nežno in brez bolečin odstranim zabarvanja, ki se pojavijo kot posledica življenskih navad. Najbolj pogosta so zabarvanja kot posledica kajenja, pitja čajev, kave, coca cole, živil z močnimi barvili (rdeča pesa itd.) in vina. Po odstranitvi zabarvanj bo vaš nasmeh ponovno svež in sproščen.

Odstranjevanje zobnega kamna
Zobni kamen je glavni vzrok za nastanek kariesa, parodontalne bolezeni, slabega ustneha zadaha, vpliva pa tudi na sistemsko zdravje. Profesionalno čiščenje zobnega kamna traja 45min-60min, in je NE boleč poseg, po končanem odstranjevanju zobnega kamna, zobe zelo dobro spoliram ali speskam da so popolnoma gladki in svetleči.

Zdravljenje parodontalne bolezni
Parodontalno bolezen (ali parodontozo) lahko ustavimo, proces zdravljenja parodontalne bolezni pa zajema štiri faze. Vsaka faza je potrebna, če želimo parodontalno bolezen ustaviti. V kolikor menite da imate parodontalno bolezen se naročite na kontrolni pregled kjer bom preverila stanje vaših dlesni in skupaj z vami naredila načrt zdravljenja, da parodontalno bolezen ustavimo.

Zobni nakit
Enostavno dodajte svojemu nasmehu sijaj. Ne boleč poseg, opravljen v parih minutah.


Beljenje
Barva zob je odvisna od več faktorjev, tudi genetskih na katere ne moremo vplivati. Lahko pa naše zobe posvetlimo, z eno od vrst beljena. Na tržišču obstaja več načinov beljenja in v ambulaniti ustne higiene vam lahko svetujem katero beljenje je za vas najbolj primerno. Z veseljem pomagamo da vaši zobje spet zasijejo.


Kontrolni pregledi
Kontrolne preglede  izvajam pri vseh pacientih, ker je preventiva boljša kot kurativa. Pogledam zobe in celo ustno votlino, preverim kako opravljate ustno higieno. Posebno pozornost posvečamo parodontološkim pacientom saj pri njih obstaja velika možnost da se parodontalna bolezen ponovno pojavi, zato jih redno naročam na kontrolne preglede.

Naročanje na

 

mobile phone 8 24031 68 00 55

možno med delavnim časom ambulante

ORDINIRAM:

clinic 16Ambulanta ustne higiene
Naslov: Ferrarska ulica 17, Koper

 

Urnik

ponedeljek
14:00 - 19:00
torek
14:30 - 19:00
sreda
08:00 - 13:00
četrtek
08:30 - 13:00
petek
08:00 - 13:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

logo


        Svoje delo opravljam odgovorno,
        zanesljivo, nežno in sistematično,
        ker se zavedam močne povezave
        med zdravjem naše ustne votline
        in sistemskim zdravjem, svojim
        pacientom  namenim dovolj časa,
        da storive opravim kakovostno.

facebook grey


Copyright Ustna higiena Tinka Trajković s.p. © 2020 Vse pravice pridržane.    Splošni pogoji poslovanja     Pravno pojasnilo     Politika varstva osebnih podatkov   -   Avtor strani   O piškotkih